Βραβεία Όσκαρ:  Έιμι Σούμερ, Ρετζίνα Χολ και Γουάντα Σάικς οι παρουσιάστριες της απονομής

OSCARS

του Δημήτρη Κάτσακα

Οικοδέσποινες της τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ 2022 θα είναι οι ηθοποιοί Έιμι Σούμερ, Ρετζίνα Χολ και Γουάντα Σάικς, όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία Κινηματογράφου.

Οι τρεις ηθοποιοί αναλαμβάνουν έναν από τους λιγότερο επιθυμητούς ρόλους στο Χόλιγουντ και θα μοιραστούν τα τρία διαφορετικά μέρη της τρίωρης τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι παραγωγοί της 94ης τελετής φέρεται ότι προσπάθησαν να εξασφαλίσουν πολλούς παρουσιαστές.

Πριν αποφασιστεί η επιλογή των τριών ηθοποιών, ο Γουίλ Πάκερ, παραγωγός πολλών ταινιών με πρωταγωνίστρια τη Ρετζίνα Χολ, φέρεται να διερεύνησε διάφορες επιλογές και πιο συγκεκριμένα, την πιθανότητα να προσθέσει ένα τέταρτο οικοδεσπότη, τον πρωταγωνιστή του «Mad Men», Τζον Χαμ.

Όμως, οι συζητήσεις μαζί του, σύμφωνα με τους The New York Times, δεν ευοδώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε επίσης η πιθανότητα επιστροφής των Στιβ Μάρτιν και Κρις Ροκ, που υπήρξαν αμφότεροι οικοδεσπότες της τελετής απονομής κατά το παρελθόν.

Οι Σούμερ, Σάικς και Χολ εκτός από το γεγονός ότι είναι τρία από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη βιομηχανία του θεάματος, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση. Τόσο η Σούμερ όσο και η Χολ ήταν οικοδέσποινες σε βραδιές μεγάλων βραβείων, ενώ η Σάικς ήταν οικοδέσποινα του δικού της talk show για το Fox το 2009.

Είναι η πρώτη φορά μετά το 2018 που τα Όσκαρ έχουν οικοδεσπότη.

Οι διοργανωτές ελπίζουν με την επιστροφή στην έδρα των Όσκαρ, το Dolby Theatre στο Λος Άντζελες, να επαναφέρουν λίγη από τη χαμένη λάμψη, ειδικά μετά τα ποσοστά τηλεθέασης της περσινής τελετής, τα χαμηλότερα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροΒουλή: Καβγάς Χαρδαλιά- Τζακρή με βαριές κουβέντες μεταξύ των δύο
Επόμενο άρθροΚαιρός: Τοπικές βροχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας την Τετάρτη 16/2/22

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ