Καλαφάτης: «Είμαι έτοιμος να ακούσω, όποτε θέλουν, την αντιπροσωπεία που θα στείλουν» – Ανοιχτές οι πόρτες των αρμόδιων υπουργείων για τους αγρότες

kalafatis

του Δημήτρη Κάτσακα

Ανοιχτές είναι οι πόρτες των Υπουργείων Μακεδονίας Θράκης και Αργοτικής Ανάπτυξης στα αιτήματα των αγροτών, όπως δήλωσε στο Twitter ο Υφυπουργός Εσωτερικών, κ.Καλαφάτης.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, επιβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση έχει ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τους αγρότες όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλαφάτης ανάρτησε τα εξής:

«Η Kυβέρνηση αντιλαμβάνεται και συζητά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας. Οι πόρτες, τόσο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο και του Μακεδονίας -Θράκης είναι ανοικτές. Είμαι έτοιμος να ακούσω, όποτε θέλουν, την αντιπροσωπεία που θα στείλουν».

Η ανάρτηση του: https://twitter.com/KalafatisSt/status/1494698872085663749?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1494698872085663749%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Fpolitics%2Fkalafatis-oi-portes-ton-ypourgeion-agrotikis-anaptyksis-einai-anoiktes-gia-tous-agrotes

Πηγή: skai.gr

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο πούλμαν της Ανόρθωσης
Επόμενο άρθροΕπερχόμενη ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Αλβανίας από τον ΑΔΜΗΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ