Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: 10η Τελετή Αποφοίτησης με φυσική παρουσία

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργάνωσε στους χώρους του Coral Beach Hotel & Resort την 10η Τελετή Αποφοίτησης από ιδρύσεώς του, την πρώτη τελετή αποφοίτησης με φυσική παρουσία μετά την περίοδο της πανδημίας.

Μεγάλος αριθμός αποφοίτων, μαζί με μέλη των οικογενειών τους, οι οποίοι/ες δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις προηγούμενες  online τελετές αποφοίτησης των δύο τελευταίων ακαδημαϊκών ετών, έδωσαν το παρών τους, σηματοδοτώντας την επιστροφή στην ακαδημαϊκή και κοινωνική ομαλότητα καθώς και την ολοκλήρωση ενός ακαδημαϊκού κύκλου αριστείας γνώσης και εξαίρετων επαγγελματικών προοπτικών τις οποίες προσφέρει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Την σημαντική εκδήλωση τίμησε και απεύθυνε χαιρετισμό, εκπροσωπώντας τον Έντιμο Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου, η κα Πέρσα Κωνσταντινίδου, Δντρια Ανώτερης εκπαίδευσης του ΥΠΠΑΝ, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κος Γιώργος Λεπτός και μια πληθώρα εξεχόντων καλεσμένων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Ο κος Λεπτός στον χαιρετισμό του ανεφέρθη στο όραμα του ιδρυτή του Πανεπιστημίου αείμνηστου Μιχαλάκη Λεπτού, το οποίο πλέον υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία στηριζόμενο στους αναπτυξιακούς στρατηγικούς του στόχους και έχοντας απονείμει πλέον των 6.000 τίτλων Πτυχιακού, Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού επιπέδου. Περαιτέρω έχει καταξιωθεί ως ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα δημιουργίας και παροχής υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου καινοτόμου εφαρμοσμένης γνώσης και συνεισφοράς στην τοπική και εθνική ανάπτυξη.

Την τελετή έκλεισε ο Καθ. Παντελής, Πρύτανης του Πανεπιστημίου, ο οποίος ευχαρίστησε το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας για την μεγάλη κοινή προσπάθεια που έγινε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και την επιτυχή και ποιοτικά αναβαθμισμένη λειτουργία του Πανεπιστημίου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, στη διεθνή ακαδημαϊκή και επαγγελματική πιστοποίηση και αναγνώριση των Προγραμμάτων Σπουδών του. Τέλος, ευχήθηκε κάθε επιτυχία και ευόδωση στα όνειρα και τις προσδοκίες.

των αποφοίτων και των οικογενειών τους.

 

Προηγούμενο άρθροΧωρίς κόκκινες γραμμές από την Αθήνα, η συρρίκνωση θα συνεχίζεται   
Επόμενο άρθροΗ Ελένη Φωκά στην Πλατεία Τραφάλγκαρ 19 Ιουλίου 1998. « Η Διζωνική θα μας κάνει τους τελευταίους Έλληνες στην Ελληνική Κύπρο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ