Ιταλία – Ελλάδα 11-10: Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική ομάδα

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών πάλεψε μέχρι το τέλος με την Ιταλία στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, γνώρισε την ήττα 11-10 και τώρα το Σάββατο (3/7) θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο.
Τριάντα έξι αποβολές σφύριξαν οι διαιτητές, από ένα σημείο και μετά οι αμυντικές ισορροπίες πήγαν περίπατο και όπως πήγε ο αγώνας όλα θα κρίνονταν σε μια στιγμή, σε μια πρωτοβουλία, σε ένα μεγάλο σουτ.

Και αυτό, δυστυχώς για την εθνική μας ομάδα, ήρθε από τη ιταλική πλευρά και τον πιο επικίνδυνο παίκτη της, τον Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο, που με σουτ από τα 6μ. έκανε το 11-9, 58 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

«Υπήρξε μια ολιγωρία, δεχθήκαμε αυτό το καθοριστικό γκολ σε άμυνα στα ίσα, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι» δήλωσε στο τέλος ο Θοδωρής Βλάχος, που είδε τους παίκτες του να δίνουν τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό.

Οι διεθνείς κατέθεσαν την ψυχή τους στο νερό, από τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο, που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, αντί του τραυματία Μάνου Ζερδεβά, μέχρι και τον Κώστα Γούβη, που αγωνίστηκε τέσσερα λεπτά.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 1-1, 4-4

Iταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο (14/24, 58%), Ντι Φούλβιο 2/4, Νταμόντε 0/2, Ιόκι Γκράτα 1/1, Φοντέλι, Κανέλα 1/4, Μαρτσιάλι, Ετσενίκε 0/2, Πρεστσιούτι 2/4, Μπρούνι 1/2, Ντι Σόμα 1/4, Ντόλτσε 3,/5 Νικόζια.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2/6, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 2/4, Φουντούλης 1/4, Παπαναστασίου 0/1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 0/5, Γούβης, Κάκαρης 1/2, Νικολαΐδης 1/3, Βλαχόπουλος 3/6, Τζωρτζάτος (10/31, 32%).

Προηγούμενο άρθροΟ Σαλάχ ανανέωσε στη Μύκονο με τη Λίβερπουλ! 
Επόμενο άρθροWimbledon: Ήττα αποκλεισμός της Σάκκαρη από την Μαρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ