Wimbledon: Ήττα αποκλεισμός της Σάκκαρη από την Μαρία

Ήττα-αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία ολοκλήρωσε στην φάση των «32» τη διαδρομή της στο Γουίμπλεντον, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 7-5 μετά 90 λεπτά αγώνα, από την Τανιάνα Μαρία (Νο 103 στον κόσμο), η οποία κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στους «16» του κορυφαίου τουρνουά. Αντίθετα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για 6η φορά στην καριέρα της δεν θα έχει την ευκαιρία ν΄ αγωνιστεί για δεύτερη εβδομάδα στο λονδρέζικο Major.

Η Τατιάνα Μαρία έκανε το break σε ένα κρίσιμο σημείο του πρώτου σετ, φτάνοντας στο 5-3, για να καταφέρει στη συνέχεια να προηγηθεί (6-3). Νωρίτερα η Σάκκαρη είχε τρεις ευκαιρίες για να φτάσει εκείνη στο break, ωστόσο τελικά η 34χρονη υπερασπίστηκε το σερβίς της.

Οι δύο αθλήτριες είχαν βρεθεί στο παρελθόν δύο φορές αντιμέτωπες-μία σε επίπεδο ITF και μία στο τουρ της WTA- μετρώντας από μία νίκη. Η Τατιάνα Μαρία είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς το 2014, ενώ η Σάκκαρη στο δεύτερο πριν από μερικούς μήνες στο Australian Open.

Στους «16» η Τατιάνα Μαρία θα αντιμετωπίσει την Γελένα Οσταπένκο (Νο 12 στον κόσμο) η οποία νίκησε τη Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου 3-6, 6-1, 6-1, για να προκριθεί για τρίτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά.

Προηγούμενο άρθροΙταλία – Ελλάδα 11-10: Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική ομάδα
Επόμενο άρθροΙ. Οικονόμου: Όλα αυτά που εκνευρίζουν τόσο πολύ τον κ. Ερντογάν, οφείλονται σε μια καλά σχεδιασμένη, σώφρονα, ουσιαστική και αποτελεσματική πολιτική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ