Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ “έβγαλε στη σέντρα” τον Ρονάλντο

Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο και μερικών ακόμα συμπαικτών του να αποχωρήσουν από το “Ολντ Τράφορντ” πριν από τη λήξη του φιλικού με την Ράγιο Βαγεκάνο δεν άρεσε στον Έρικ τεν Χαχ, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη κίνηση.

Δεν φτάνει που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαμψε διά της απουσίας του από το καλοκαιρινό τουρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Ασία και Αυστραλία, ήρθε και το πρώτο συναπάντημα με τον Έρικ Τεν Χαχ που μόνο ειδυλλιακό δεν ήταν.

Αιτία η επιλογή του να εγκαταλείψει το “Ολντ Τράφορντ” -όπως και κάποιοι συμπαίκτες του- πριν από το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με την Ράγιο Βαγεκάνο (ο ίδιος έπαιξε από την αρχή αλλά έγινε αλλαγή στο 46′), με τον Ολλανδό προπονητή να ερωτάται για το συγκεκριμένο γεγονος και να εκφράζει δημόσια την αποδοκιμασία του.

Αυτό το έκανε μέσω συνέντευξης που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του, με τον Τεν Χαχ να ερωτάται για την πρόωρη αποχώρηση κάποιων παικτών από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί το κυριακάτικο φιλικο (1-1) με την ισπανική ομάδα και να δηλώνει: “Σίγουρα δεν το συγχωρώ. Αυτό είναι απαράδεκτο. Για όλους. Είμαστε ομάδα και πρέπει να μείνεις μέχρι το τέλος”.

Μένει να δούμε πλέον ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ Ρονάλντο-Γιουνάιτεντ, με την “Sun” να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Τεν Χαχ έχει πάρει ήδη την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο των αναπληρωματικών τον CR7 για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Premier League, που βρίσκει την Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (7/8) την Μπράιτον.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜίλτος Τεντόγλου: Πρώτος σε όλη την Ευρώπη!
Επόμενο άρθροΠρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ