Στην Αθήνα για συνομιλίες η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Κατρίν Κολονά

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει σήμερα η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Κατρίν Κολονά (Catherine Colonna). Στις 16.30 θα συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Συνάντηση με την Γαλλίδα υπουργό Εξωτερικών θα έχει και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:20 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο (γύρω στις 18:30), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων αναμένεται να εξετασθούν οι στρατηγικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Ουκρανία, στα Δυτικά Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην περιοχή του Σαχέλ, καθώς και η συνεργασία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιείται σε ανταπόδοση της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών στο Παρίσι τον περασμένο Ιούλιο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ επικείμενη διάσκεψη της G20 φέρνει αναταραχές και διαφωνίες
Επόμενο άρθροΟυκρανία: Τουλάχιστον 22 νεκροί από ρωσική επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ