Άρης: Αρωγός στην αγορά ασθενοφόρου για τον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό στη μνήμη του Άλκη

Ο ΑΣ Άρης στάθηκε αρωγός στην αγορά ασθενοφόρου για τον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ανταποκρινόμενος στη δέσμευσή του τόσο στον Σύλλογο όσο και στη μητέρα του Άλκη Καμπανού.

Η πρόθεση του ΑΣ Άρης να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού φαίνεται από μικρές αλλά και μεγάλες ενέργειες σαν τη συμμετοχής του στη συγκέντρωση εσόδων για την αγορά ασθενοφόρου για τον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό. Το ασθενοφόρο το οποίο φέρει την εικόνα του Άλκη Καμπανού παραδόθηκε χθες και με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης… «Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού συγκλόνισε όλη την οικογένεια του ΑΡΗ και μετά από τέτοια τραγικά συμβάντα, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο σύλλογος είναι να μεριμνά, ώστε ο θάνατος ενός 19χρονου παιδιού να αποτελέσει ένα κίνητρο για να γίνει καλύτερος ο κόσμος μας και για την αρωγή ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Όπως είχε ανακοινωθεί, τα έσοδα του τουρνουά «Lift for Life», το οποίο διοργανώνει ετησίως το τμήμα Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ, έγινε θεσμός, θα διατίθενται για τις ανάγκες της αγοράς ασθενοφόρου για τον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων Με Αυτισμό του Δήμου Βέροιας. Όπερ και εγένετο.

Αυτή ήταν η επιθυμία της μητέρας του Άλκη, Μελίνας, και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δε θα μπορούσε να μην την πραγματοποιήσει. Την Κυριακή 09/10, έγινε η παράδοση του ασθενοφόρου και ο ΑΡΗΣ έδωσε το «παρών», μέσω του εφόρου και προπονητή του τμήματος Άρσης Βαρών, αλλά και μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του αθλήματος, Θανάση Ζησιόπουλου. Ενός ασθενοφόρου που φέρει την εικόνα του Άλκη και στέλνει το δικό του μήνυμα για την αρωγή και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.

Το επόμενο «Lift for Life» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο του 2022 και τα έσοδά του θα διατεθούν εκ νέου για τις ανάγκες του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων Με Αυτισμό του Δήμου Βέροιας. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η οικογένεια του ΑΡΗ για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη μας…».

Προηγούμενο άρθροΝ. Δένδιας από Κάιρο: Η Τουρκία εκβιάζοντας τη Λιβύη προσπάθησε να δημιουργήσει ένα «νομικό τερατούργημα»
Επόμενο άρθροΞεκινά σήμερα για Πειραιά το Μετρό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ