«Λευκές Νύχτες» στα Δημήτρια

Η αριστοτεχνική νουβέλα του κορυφαίου Φ. Ντοστογιέφσκι «Λευκές Νύχτες», πάνω στην συν-ύπαρξη και το συναίσθημα, διασκευασμένη για το θέατρο, παρουσιάζεται στο θέατρο Φαργκάνη  στις 10 και 11/10 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των 57ων Δημητρίων, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη και πμε πρωτότυπη μουσική του Στάμου Σέμση.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη πρωταγωνιστούν σε ένα έργο – εγκώμιο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις ονειρικές Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης.

Πάνω από τα νερά του ποταμού Νέβα, σε μια προκυμαία, δύο μοναχικοί νέοι, θα ζήσουν μία ιστορία ενηλικίωσης! Άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται, γνωρίζονται και ανταλλάσσουν τα ανείπωτα ως τώρα μυστικά τους, τις αγωνίες και τα όνειρά τους.

Αναπόφευκτα θα δοκιμάσουν όλη την τρυφερότητα, αλλά και την πίκρα που ο επερχόμενος έρωτας έχει να προσφέρει. Πρόκειται για μια επαφή πολύτιμη, από αυτές που δεν προγραμματίζουμε, συμβαίνει σπάνια – αν συμβεί – και είναι αρκετή για να μας αλλάξει και να μας γεμίσει εφόδια, για το υπόλοιπο της ζωής μας.

Το Πρωί που ακολουθεί τις Νύχτες, θα αναρωτηθούμε μαζί με τον συγγραφέα: «Μια ολόκληρη στιγμή απόλυτης ευτυχίας: είναι μήπως λίγο αυτό, έστω και για ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου;»

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€ Κανονικό

12€ Μειωμένο (Φοτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ)

Ώρα παραστάσεων: 21:00

Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Ιταλία επιταχύνει τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΕΕ.
Επόμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Να σταματήσουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα να είναι κέντρα ανομίας και καταφύγια παραβατικότητας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ