O Tιμολέων Τιραμόλας στο Kidot

Ο Τιμολέων Τιραμόλας γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του στο παιδικό θέαμα μ’ ένα ανεπανάληπτο πάρτι – παράσταση στο 4ο Kidot Festival. Μαζί του, όπως πάντα, οι Κόκκινες Μύτες: ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ακροβάτες, χορεύτριες και γιγάντιες σαπουνόφουσκες!

 

Με 20 χρόνια εμπειρία, και τουλάχιστον 3.000 παραστάσεις στο ενεργητικό του, από παιδικά πάρτι μέχρι παραστάσεις σε σχολεία, δήμους και παιδικά φεστιβάλ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ο Τιμολέων Τιραμόλας αποτελεί τον πλέον αναγνωρίσιμο ανιματέρ στα μάτια των παιδιών. Η ανατρεπτικότητα του χιούμορ του, το πάθος του στη σκηνή αλλά και η τρυφερότητα και η φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει τα παιδιά και τη δουλειά του, του έδωσε μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους κλόουν και αντίστοιχα ένα διαφορετικό περιεχόμενο και αισθητική σε αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε παιδικό πάρτι και κλόουν.

 

Περισσότερα για τις Κόκκινες Μύτες και το παιδικό φεστιβάλ KIDOT, εδώ:

 

https://kokkinesmytes.gr/

https://kidot.gr/festival/4th-kidot-festival/


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Τώρα που οι μελέτες αποδεικνύουν ότι εκτός ΜΕΘ δεν σώθηκε σχεδόν κανείς, ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει έστω μια συγνώμη;
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Εξαιρετικά νέα για τη «μάχη» κατά των υψηλών τιμών ενέργειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ