Γιουβέντους: Αρνητικό ρεκόρ με την τραγική της παρουσία στο Champions League

Η Γιουβέντους απογοητεύει τους φίλους της σε Serie A και Champions League. Η χθεσινή της ήττα από την Μακάμπι Χάιφα στο Τελ Αβίβ για τον 8ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δημιούργησε ένα αρνητικό ρεκόρ στη “βέκια σινιόρα”.

Αυτή η ήττα, ήταν η 3η για την Γιουβέντους στα πρώτα 4 παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την έφερε ισόβαθμη με την Μακάμπι Χάιφα, στην 3η θέση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Γιουβέντους «γράφει» την συγκεκριμένη επίδοση (3 ήττες τις πρώτες 4 αγωνιστικές στο Champions League), γεγονός που εμφανίζει την θλιβερή της εικόνα στο ξεκίνημα της σεζόν. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Αλέγκρι βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Serie A, με 13 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘα θέσει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο στο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ο Δένδιας
Επόμενο άρθροΕνώπιον του ανακριτή οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ