Νέος πρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι βέβαιο ότι δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας της τους τελευταίους μήνες κι αυτό επιβεβαιώθηκε γι΄ άλλη μια φορά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 0-2 σετ από την Ντόνα Βέκιτς (Νο 77 στον κόσμο) κι αποκλείστηκε νωρίς-νωρίς από τη συνέχεια του WTA 500 στο Σαν Ντιέγκο. Η κορυφαία του αθλήματος στην Ελλάδα, όλων των εποχών, έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ (7-6/3) και με κάκιστη ψυχολογία πια δεν ξαναμπήκε ποτέ στον αγώνα, χάνοντας και το δεύτερο με 6-1, για να ολοκληρωθεί η συνάντηση ύστερα από 98 λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Σάκκαρη έχασε τα 10 από τα 12 γκέιμς μετά το 3-5 του πρώτου σετ. Σε κάθε περίπτωση, η Βέκιτς πήρε άξια την πρόκριση για τις «16» του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζεύγους Καρολίνα Πλίσκοβα – Καρολάιν Ντόλχαϊντ.

Μοναδική ελπίδα πια της Μαρίας Σάκκαρη για να βρεθεί στα εφετινά WTA Finals (31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου) είναι μια εξαιρετική πορεία στο WTA 1000 της Γουαδαλαχάρα, την επόμενη εβδομάδα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣημαντική αποκλιμάκωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος για σήμερα
Επόμενο άρθροΑπολογούνται σήμερα στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης και τρεις από τους βιαστές της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ