Ινσίνιε: “Η σύζυγός μου και εγώ χάσαμε την κόρη μας”

Ο Λορέντσο Ινσίνιε μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το τραγικό συμβάν που συνέβη στην οικογένειά του, καθώς η σύζυγος του άλλοτε καπιτάνο της Νάπολι, Τζένι Νταρόνε, απέβαλε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Ο 31χρονος απείχε από τις προπονήσεις της Τορόντο από τις 8 Σεπτεμβρίου επικαλούμενος, με τον σύλλογο να επικαλείται ένα ευαίσθητο οικογενειακό ζήτημα.
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Ιταλός διεθνής επιβεβαίωσε την τραγική είδηση.

“Όλοι ξέρετε ότι είχα να αντιμετωπίσω προσωπικά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά δεν ξέρει όλος ο κόσμος τον πραγματικό λόγο. Θα ξεκαθαρίσω λοιπόν, την κατάσταση: εγώ και η γυναίκα μου χάσαμε την κόρη μας, η οποία θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.
Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για αυτό το θέμα, έχουμε δύο παιδιά και χάρη σε αυτά θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε”, είπε χαρακτηριστικά.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜεγαλώνει η λίστα των κατηγορούμενων για τους βιασμούς της 12χρονης- Ο ρόλος του αστυνομικού που ελέγχεται
Επόμενο άρθρο«Η μοναδική επιδίωξη της κ. Κεραμέως είναι να κλείνει τάξεις Δημόσιων σχολείων;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ