Επιστρέφει ανανεωμένο το Rising Stars

Το Rising Stars επιστρέφει ανανεωμένο, διευρυμένο, έτοιμο να δώσει χώρο και χρόνο στην επόμενη γενιά του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που προέκυψε από την παρουσίαση της νέας σεζόν 2002-23 του Rising Stars, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μελάθρου στη Θεσσαλονίκη.

Για το ανανεωμένο Rising Stars μίλησαν το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Λάμπρος Τάκης, ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος αγοριών για τη Βόρεια Ελλάδα, Νίκος Σταυρόπουλος, καθώς και οι εκπρόσωποι του Άρη, της ΔΕΚΑ, του ΠΑΟΚ και της ΧΑΝΘ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Ταμίας της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Γιάννης Πεταλωτής, καθώς και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Μπουσβάρος, Πέτρος Γκαϊτατζής και Μιχάλης Τσάικος.

Τον λόγο πήρε πρώτο το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης, δηλώνοντας: «Το Rising Stars, όπως δείχνει και η ονομασία,αναφέρεται στους νέους αστέρες οι οποίες θα προκύψουν από τα πολλά και δυνατά παιχνίδια, τα οποία θα αναδείξουν τους παίκτες οι οποίοι θα επανδρώσουν τις μελλοντικές εθνικές ομάδες. Εξυπηρετεί αυτή την ανάγκη, αλλά και την ανάγκη το διευρυμένο Rising Stars να δείξει ότι υπάρχουν οι βασικές ομάδες που πλαισιώνουν το τουρνουά, αλλά πλέον οι μικτές ομάδες βορρά και νότου δίνουν το περιθώριο και σε άλλες ομάδες να αναδείξουν παίκτες. Να καλύψουμε όλο το φάσμα των ταλέντων τα οποία μπορούν να εξελιχθούν και να μας δώσουν αυτό που θέλουμε. Είναι διευρυμένο το Rising Stars αντί για οκτώ ομάδες θα αγωνιστούν 12 ομάδες, 10 σταθερές και 2 οι οποίες θα είναι guest, μία από το εξωτερικό και μία από την Ελλάδα. Με μία διαδικασία 11 αγωνιστικών με βαθμολόγια, κατάταξη και τελική φάση. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο για να αναδείξουμε τα αστέρια του μέλλοντος».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη : Κατάληψη στη Νομική Σχολή για την πτώση του 19χρονου – Διαδικτυακά τα μαθήματα
Επόμενο άρθρο«Υπό πολιορκία» η κυβέρνηση της Τρας – Κινδυνεύει να καταρρεύσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ