Μπότο: “Καλές περιπτώσεις για Ιταλία Κουλιεράκης και Κοτάρσκι”

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, μίλησε σε κανάλι που ασχολείται με τη Νάπολι για το ταξίδι του στην Ιταλία, αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, Κουλιεράκη και Κοτάρσκι.

Ο Ζοζέ Μπότο σε δηλώσεις που έκανε στην Ιταλία για την φετινή εξαιρετική πορεία της Νάπολι στη φετινή αγωνιστική περίοδο και αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι του στη γειτονική χώρα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου δεν έχασε την ευκαιρία να “προμοτάρει” τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Ιταλία.

“Υπάρχουν διαφορές μεταξύ ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήμουν στην Νάπολι, έχω αυτή την συνήθεια να ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη, πριν λίγες μέρες ήμουν εκεί”, είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος και συνέχισε:

“Δεν ταξίδεψα στην Ιταλία για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχω δει όλους τους παίκτες της Νάπολι και φυσικά αν μπορούσα θα τους έπαιρνα όλους”.

Ο Μπότο αναφέρθηκε στην παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί.

“Από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών” και μίλησε για το νέο αίμα του Δικεφάλου. “Υπάρχουν δυο παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν. Ο Κοτάρσκι που είναι γεννημένος το 2000 και ο αμυντικός Κουλιεράκης του 2003 που θα μπορούσαν να είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜε ξεκάθαρους κανόνες και ασφάλεια δικαίου η ανάπτυξη των ΑΠΕ και όχι με όρους Φαρ Ουέστ και ρουσφέτια
Επόμενο άρθροΜονόδρομος η δίκαιη επιστροφή των υπερκερδών της ενεργειακής κρίσης στους καταναλωτές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ