Συλλυπητήρια Αυγενάκη και Μαυρωτά για τον θάνατο του Σταύρου Σαράφη

Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, εξέφρασαν με αναρτήσεις τους τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Βαρύ το πένθος και η θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη. Ο “Καίσαρας” των γηπέδων προσέφερε ανεκτίμητα για 60 χρόνια και η παρακαταθήκη του είναι ανεξίτηλη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Σταύρος Σαράφης. Ένα από τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών που έμαθα στη ζωή μου. Ένας θρύλος του ΠΑΟΚ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Συλλυπητήρια στους οικείους του, στην ομάδα του και στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχασε έναν ήρωά του από τα πέτρινα χρόνια… Καλό του ταξίδι!» έγραψε από την πλευρά του στο twitter ο Γιώργος Μαυρωτάς.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα έχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας
Επόμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Από σήμερα η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης για το τρέχον έτος, ύψους 657 εκατ., σε 533.000 δικαιούχους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ