Συνεργασία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων

Πραγματοποιήθηκε συνεργασία του Αντιπροέδρου Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητή Ευστάθιου Ευσταθόπουλου και του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), στο οποίο εξετάστηκαν Ακαδημαϊκές & Ερευνητικές Συνέργειες, που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μεταξύ των Ιδρυμάτων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που πρόσφατα υπογράφθηκε. Το ΜΑΙΧ δραστηριοποιείται σε κοινά Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα στη Βιοτεχνολογία, στην Αειφορική Διαχείριση του Περιβάλλοντος, στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφόρησης και στην Αγροτική Οικονομία.

 

Το ΜΑΙΧ διαθέτει πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο διατίθεται για διεξαγωγή Συνεδρίων, θερινών Σχολείων & workshops. O Διευθυντής του Ινστιτούτου Δρ. Γεώργιος Μπαουράκης και οι ερευνητές των εργαστηρίων αναμένεται να επισκεφθούν το ΕΑΠ για να συνεργαστούν με μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος και να γνωρίσουν τις εργαστηριακές υποδομές μας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΧριστίνα Σούζη – Μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ και παντός καιρού
Επόμενο άρθροΤουρκία: 28 νεκροί από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο – Δεκάδες εγκλωβισμένοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ