Ηρακλής: Δρομολογούνται οι ενέργειες για το νέο γήπεδο μετά τη συνάντηση με Γεραπετρίτη

Θετικό είναι το πρόσημο της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του ΓΣ Ηρακλής με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την κατασκευή γηπέδων στην περιοχή των Χορτατζήδων.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, πριν και κατά τη διάρκεια της 86ης ΔΕΘ,είχαν ζητηθεί κάποια έγγραφα από τον Ηρακλή, τα οποία οι Φώτης Θέος, Θανάσης Τσουρέκας και Κώστας Φινοκαλιώτης παρέδωσαν στον υπουργό, ώστε να δρομολογηθούν οι ενέργειες προς την κατεύθυνση της κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου χωρητικότητας 14.000 θεατών και κλειστού γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ χωρητικότητας 3.038 θεατών.

Η ενημέρωση από τον Ηρακλή:

«Σε πολύ καλό κλίμα και με θετική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του Γ.Σ. Ηρακλής με τον Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τον Ηρακλή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Φώτης Θέος με τον Θάνο Τσουρέκα και τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου, Δημήτρη Φινοκαλιωτη.

Οι εκπρόσωποι του Γ.Σ. σε συνέχεια της προηγούμενης επαφής τους, παρέδωσαν στον Υπουργό Επικρατείας τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Αυτό που εισέπραξαν είναι η θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να δοθεί ένα αίσιο τέλος και ο Ηρακλής να αποκτήσει το δικό του γήπεδο.

Δρομολογήθηκαν όλες οι εξελίξεις που έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική μελέτη και παράλληλα όπως αναφέρθηκαν θα υπάρχει ανοικτή γραμμή, ώστε να πάρει σάρκα και οστά η δίκαιη απαίτηση να βρεθεί λύση για το γηπεδικό πρόβλημα του Ημίθεου».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Σήμερα το «ραντεβού» του Ρίσι Σούνακ με τον βασιλιά Κάρολο
Επόμενο άρθροΠάνω από 250 επιχειρηματίες έπεσαν θύματα σπείρας – Τους «πωλούσαν» επενδυτικά προϊόντα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ