Συνάντηση προγραμματισμού δράσεων κοινού ενδιαφέροντος Υπουργείου Άμυνας και Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος

Την Πέμπτη 13.10.2022 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Εντίμου Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Χαραλάμπου Πετρίδη και του Καθηγητή Παντελή Σκλιά, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος στους χώρους του Υπουργείου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης εργασίας, κατά την οποία  συμμετείχαν συνεργάτες του κου Υπουργού, o κος Συμεών Ζαμπάς, Δντής της Ακαδημίας Ασφάλειας και Άμυνας του Υπουργείου Άμυνας και ο Δρ. Μάριος Ευθυμιόπουλος, Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και  Διεθνών Σπουδών, η ηγεσία του Υπουργείου ενημερώθηκε για τα υφιστάμενα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθώς και τα νέα υπό σχεδιασμό Προγράμματα, τα οποία αναφέρονται  και προσεγγίζουν σε ακαδημαϊκό Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό επίπεδο τα γνωστικά πεδία των Διεθνών Σχέσεων, της Στρατηγικής και Ασφάλειας, των Εξυπνων Πληροφοριών, της Διαχείρισης και Επίλυσης κρίσεων καθώς και των Ιστορικών Σπουδών της Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα και ο προγραμματισμός δράσεων ευρύτερης συνεργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με το Υπουργείο ‘Άμυνας, όπως η κοινή συμμετοχή του Πανεπιστημίου με την Ακαδημία σε ερευνητικά και αναπτυξιακά Προγράμματα, η χορήγηση υποτροφιών, η διοργάνωση κοινών εξειδικευμένων σεμιναριακών κύκλων, κ.α.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟι νέες ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες
Επόμενο άρθρο2ος Κύκλος Επιτάχυνσης – Αίτηση Δήλωσης Συμμετοχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ