Πλούσιος εκθεσιακός Νοέμβριος από την ΔΕΘ

Έξι διαφορετικές εκθέσεις που απευθύνονται και στο κοινό αλλά και στους εμπορικούς επισκέπτες, θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς μέρες στην ΔΕΘ.

Την έκθεση κρητικών προϊόντων που έχει ήδη ξεκινήσει στην πύλη της ΧΑΝΘ, θα ακολουθήσουν η 6η Art Thessaloniki για τους φιλότεχνους, η 36η ΚOSMIMA για τους επαγγελματίες της αργυροχρυσοχοϊας, οι εμπορικές εκθέσεις Pharma Point για φαρμακοποιούς και Boat & Fishing Show για όσους ασχολούνται με την αλιεία και τα σκάφη, και τέλος το θεματικό πάρκο για τα Μαθηματικά.

«Ο Νοέμβριος είναι εντυπωσιακά γεμάτος σε γεγονότα» σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo, Τάσος Τζήκας, στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε για τη παρουσίαση των εκθέσεων. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης πρόσθεσε «Κάθε Σαββατοκύριακο μετά τις 15 Αυγούστου φιλοξενουμε εκδηλώσεις και θα συνεχίσουμε έτσι δυνατά. Το εκθεσιακό κέντρο είναι ένα πάρκο πολιτισμού και αναψυχής» 

Για κάθε έκθεση θα υπάρχει διαφορετικό εισιτήριο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν στάθμευση 2.000 αυτοκινήτων εντός του χώρου της Έκθεσης.

 

Συγκεκριμένα οι προσεχείς εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι:

3 με 6 Νοεμβρίου: 6η Art Thessaloniki, με τη συμμετοχή πάνω από 40 γκαλερί, ατομικά περίπτερα για ανεξάρτητους καλλιτέχνες και τιμώμενο καλλιτέχνη τον Γιώργο Ζογγολόπουλο, στα περίπτερα 9 και 10.

5 με 7 Νοεμβρίου: 36η Διεθνής Έκθεση Ωρολογίων Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων και εξοπλισμού KOSMIMA. Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα παρουσιαστούν τα έργα του 33ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα τη Μικρά Ασία στο ελληνικό κόσμημα, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοποιών.

5 Νοεμβρίου: Αρχίζει η λειτουργία του θεματικού πάρκου για μαθηματικά «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και υπό την Αιγίδα του υπουργείου Παιδείας. Η έκθεση παρουσιάζει οκτώ σταθμούς στην ιστορία των μαθηματικών από την Βαβυλωνία και την Αίγυπτο μέχρι την Αρχαία Ελλάδα.  Το θεματικό πάρκο θα λειτουργήσει μέχρι τις 30 Μαρτίου.

4 με 6 Νοεμβρίου: Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 στο περίπτερο 13

5 και 6 Νοεμβρίου: Pharma Point, έκθεση για προϊόντα φαρμακείου


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚαθηγητής παραιτήθηκε από ΕΠΑΛ – Μαθητές του είπαν «εδώ μάθημα δεν κάνεις, βάλε ένα 12 και άντε…»
Επόμενο άρθροΜανώλης Μητσιάς στο Μέγαρο Μουσικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ