Συνέδριο “Αθλητικός Τουρισμός – Καλές πρακτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης σε οικονομικό και τουριστικό επίπεδο“- Στις 19 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης PHILOXENIA

Οι προοπτικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και οι ευκαιρίες για τη χώρα μας από την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων και τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών θα απασχολήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου της Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Περίπτερο 14 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Με ελεύθερη είσοδο (κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής εδώ για λίγες τελευταίες θέσεις) το φετινό Συνέδριο της Philoxenia, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo από τις 18-20 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένο στις διάφορες μορφές του αθλητικού τουρισμού, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται δυναμικά τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας.

Στο Συνέδριο με Χορηγό Φιλοξενίας την Fraport Greece θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Γιατί οι αθλητικές οργανώσεις σε έναν τόπο μπορούν να αυξήσουν την τουριστική του κινητικότητα αλλά και τη γενικότερη ανάπτυξη του;
  • Ποιες είναι οι ευκαιρίες για τη χώρα μας στον αθλητικό τουρισμό;
  • Ποιο είναι το προφίλ του αθλητικού ταξιδιώτη;
  • Ποια δημοφιλή αθλητικά γεγονότα χρήζουν κατάλληλων υποδομών και έξυπνων συνεργειών για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού επισκεπτών;

Συμμετέχουν ως ομιλητές εκπρόσωποι της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων, αλλά και επιτυχημένοι επαγγελματίες της εγχώριας τουριστικής αγοράς.

Να σημειωθεί ότι θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Συνεδρίου, ενώ οι συμμετέχοντες εγγεγραμμένοι στο Συνέδριο εξασφαλίζουν και την είσοδο τους στην έκθεση Philoxenia, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ μέσα στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ (είσοδος από την πύλη της Εγνατίας οδού).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Αφού ο κ. Μητσοτάκης “μυρίζει” εκλογές ας τις προκηρύξει άμεσα για να σωθεί η κοινωνία
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: Καμία ανοχή απέναντι στη βία, καμία μόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ