Η Kleopas Alliott συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Alliott Global Alliance που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον

Τα μέλη της Alliott Global Alliance (AGA), μιας από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες διεπιστημονικές συμμαχίες, με 215 δικηγορικά και λογιστικά γραφεία-μέλη από 95 χώρες, συναντήθηκαν πρόσφατα στην Ουάσινγκτον για το Παγκόσμιο Συνέδριο 2022

 

Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2022. Η Kleopas Alliott, ως επίσημο μέλος της διεθνούς συμμαχίας Alliott Global Alliance, έδωσε το παρόν στο Παγκόσμιο Συνέδριο που έγινε στην Ουάσιγκτον. Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Kleopas Alliott, Γιάννης Κλεώπας και η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μαρία Γρατσία. Το συνέδριο αυτό, το οποίο είχε αναβληθεί τα δυο τελευταία χρόνια λόγω του COVID, ήταν το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο μέχρι σήμερα σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών, αφού προσέλκυσε πάνω από 140 αντιπροσώπους από 44 χώρες. Το ένα τρίτο των συνέδρων προερχόταν από νέες ή πρόσφατα ενταγμένες εταιρείες-μέλη της συμμαχίας, ορισμένες από τις οποίες μέχρι πρόσφατα δεν είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία.

Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης περιελάμβανε συνεδρίες, net working και κοινωνικές δραστηριότητες ενώ η έναρξη του συνεδρίου σηματοδοτήθηκε από μια δεξίωση και ένα δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, χορηγία της AGA Preferred Partner, Caseware.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου ξεκίνησε με θεματικές ενότητες που σχεδιάστηκαν για να υποστηρίξουν τη διεθνή συνεργασία μεταξύ των γραμμών υπηρεσιών και των διαφόρων τομέων της διοίκησης της επιχείρησης. Οι συνδιοργανωτές Caseware και Datasnipper παρουσίασαν επίσης την πιο πρόσφατη τεχνολογία που βοηθά τις επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν ψηφιακά τις πρακτικές τους, να προσθέσουν επιπλέον αξία για τους πελάτες και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες κέρδους για τις επιχειρήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, μετά τους χαιρετισμούς της προέδρου της AGA, Darsi Casey, και του αναπληρωτή προέδρου της Βόρειας Αμερικής, Daryl Petrick, ο CEO της AGA, Giles Brake, και τα μέλη της εκτελεστικής ομάδας μοιράστηκαν πληροφορίες για το όραμα και τη στρατηγική της συμμαχίας. Παρουσίασαν την εκθετική αύξηση των νομικών και λογιστικών μελών της AGA τα τελευταία δύο χρόνια καθώς και τα σχέδια για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η συμμαχία από το 2023 και μετά. Εκπρόσωποι κάθε νέας εταιρείας-μέλους κλήθηκαν επίσης στη σκηνή για να παρουσιάσουν επίσημα τί προσφέρουν οι εταιρείες τους στους πελάτες των μελών της συμμαχίας σε όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις που έκαναν ο Jim Ryun, πρώην ολυμπιονίκης του στίβου και ο εταιρικός πληροφοριοδότης Xavier Andre Justo, οι οποίες αφορούσαν φλέγοντα ζητήματα της εποχής. Ο τελευταίος μάλιστα μοιράστηκε την ιστορία του για το πώς αποκάλυψε μια διεθνή απάτη ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης της Μαλαισίας.

Επίσης, η πολιτικός σχολιαστής του CNN, συγγραφέας και διακεκριμένη δημοσιογράφος Mary Katharine Ham συμμετείχε σε ένα πάνελ με θέμα «Πώς ο αμερικανικός λαϊκισμός επηρεάζει και αντανακλά την παγκόσμια πολιτική και τις τάσεις». Τέλος, η σύμβουλος ηγεσίας Susan Salgado, Ph.D., έκανε μια διαδραστική παρουσίαση σχετικά με τη σχέση μεταξύ ηγεσίας και κουλτούρας και τόνισε ότι αν οι εταιρείες θέλουν να ξεχωρίζουν και να είναι η πρώτη επιλογή των εργαζομένων θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή λειτουργία αυτών των δυο.

 

Εκτός φυσικά από τις ενδιαφέρουσες θεματικές του συνεδρίου υπήρχαν μοναδικές ευκαιρίες για να γνωρίσουν οι σύνεδροι τη νυχτερινή ζωή και τον πολιτισμό της Ουάσιγκτον. Οι πρωινοί τύποι είχαν επίσης την δυνατότητα να απολαύσουν αρκετές συνεδρίες εκγύμνασης των 30’ από τον χορηγό της AGA για την υγεία και τη γυμναστική, Spiral Fitness.

 

Ο CEO της AGA Giles Brake σχολίασε: «Το φετινό Παγκόσμιο συνέδριο ήταν μια τεράστια επιτυχία. Οι συναντήσεις με φυσική παρουσία είναι ζωτικής σημασίας για τους δικηγόρους και τους λογιστές που χειρίζονται τοπικούς και διεθνείς πελάτες και οι οποίοι πρέπει να καλλιεργήσουν σχέσεις που θα βοηθήσουν στην υποστήριξη των πελατών τους και στην ανάπτυξη του πελατολογίου τους. Ενώ τα συνέδριά μας προσελκύουν μια πολύ κοινωνική ομάδα ανθρώπων, υπάρχει και μια ισχυρή δέσμευση για ανταλλαγή προβλημάτων και συνεργασία για την εύρεση κοινών λύσεων που θα ωφελήσουν τους πελάτες και θα δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας, τους ομιλητές, την ομάδα του Εκτελεστικού Γραφείου και φυσικά σε όλα τα μέλη μας για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση αυτού του πολύ επιτυχημένου συνεδρίου. Ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε όλους ξανά στο Παγκόσμιο Συνέδριό μας στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2023.»

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kleopas Alliott, κα Μαρία Γρατσία, που εκπροσώπησε την εταιρεία στο συνέδριο δήλωσε σχετικά: «Η εμπειρία αυτού του Παγκόσμιου Συνεδρίου ήταν πάρα πολύ σημαντική για εμάς στην Kleopas Alliott. Είχαμε την ευκαιρία, μετά από τόσο καιρό, να συναντηθούμε από κοντά με συναδέλφους από όλο τον κόσμο και να μοιραστούμε διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις που γίνονται από εξειδικευμένους ανθρώπους του χώρου που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές αγορές, αφού προσφέρουν λύσεις σε θέματα που απασχολούν τους πελάτες μας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά μάλιστα πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία workshops και panels με συμμετοχή των ιδίων των μελών της AGA για εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν όλες τις επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Ανυπομονούμε για το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο του 2023, το οποίο έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα.»


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ κυβερνητική κρίση οδηγεί σε ταχύτατες πολιτικές εξελίξεις
Επόμενο άρθροΣκρέκας: Το κοίτασμα των Ιωαννίνων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας για 10 χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ