Κιβωτός του Κόσμου: Στον Εισαγγελέα το προανακριτικό υλικό από τις έρευνες στις δομές – Αναμένεται η κλήση μαρτύρων

Στα «χέρια» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τις έρευνες που διενήργησαν κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας τα προηγούμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το υλικό αφορά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στο Κολωνό αλλά και στις δομές φιλοξενίας που διατηρεί η ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα καθώς επίσης και σε οικία στον Κολωνό.

Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη η οποία θα αξιολογήσει τα στοιχεία και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καλέσει μάρτυρες για κατάθεση.

Βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό σε χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό

Νωρίτερα, άγνωστο χρηματικό ποσό φυλασσόμενο σε χρηματοκιβώτιο, εντόπισε το κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας από τον έλεγχο που πραγματοποίησε στα γραφεία της «Κιβωτού του κόσμου» στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό είναι μεγάλο ενώ οι αρμόδιοι της οργάνωσης το δικαιολόγησαν στους αστυνομικούς αναφέροντας τους πως υπήρχε προκειμένου να καλύπτει τρέχοντες ανάγκες της ΜΚΟ.

Παράλληλα για ακόμη μια φορά έκαναν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά της Κιβωτού ενώ έγγραφα και παραστατικά που κρίνονται ως σοβαρά για την έρευνα μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ για περαιτέρω ανάλυση.

Πηγή: skai.gr

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣε 24 δόσεις, αντί 12, μπορούν πλέον να ρυθμίζονται οι οφειλές στον e-ΕΦΚΑ
Επόμενο άρθροΑπίστευτη φωτογραφία: Μετανάστες ταξίδεψαν για 11 ημέρες πάνω στο πηδάλιο πλοίου, από τη Νιγηρία στα Κανάρια Νησιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ