Καραμανλής: Η Κρήτη γυρίζει σελίδα -Χωρίς τον πρωθυπουργό, ο ΒΟΑΚ δεν θα γινόταν

«Η σημερινή είναι μία πολύ σημαντική, θα σας έλεγα μια πολύ ιστορική μέρα για την Κρήτη. Γιατί μετά από πολλές δεκαετίες βρισκόμαστε στο πρώτο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής από την Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα από τα εργοτάξια όπου έχουν αρχίσει οι εργασίες για την κατασκευή του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, που θα συνδέει την Κίσσαμο, στο δυτικό άκρο της Κρήτης, με τη Σητεία στο ανατολικό, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

«Κύριε Πρόεδρε, σας καλωσορίζουμε στο νησί σας και σας ευχαριστούμε διότι με τις δικές σας εργώδεις προσπάθειες αυτό το έργο γίνεται πραγματικότητα.

Και εξηγούμαι. Στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, στα 22 αυτά χιλιόμετρα, ένα έργο προϋπολογισμού 189 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα είναι έτοιμο στα επόμενα τρία χρόνια – αυτός είναι ο στόχος που έχουμε βάλει. Όλο αυτό το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι αν δεν ήταν ο Πρωθυπουργός, αυτό το έργο δεν θα είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Επομένως νομίζω ότι σήμερα πραγματικά γυρίζουμε σελίδα για το όμορφο νησί της Κρήτης. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα καλείται να λειτουργήσει έξυπνα και αποτελεσματικά.
Επόμενο άρθροΖωή Ράπτη: Πρόγραμμα για την βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ