Τριγωνοψαρούλης The Musical στο Κολοσσαίον

Ο πιο αγαπημένος παιδικός λογοτεχνικός ήρωας  γιορτάζει τα 25 του χρόνια  με μια νέα μαγική θεατρική παράσταση και έρχεται στο Θέατρο Κολοσσαίον για 4 παραστάσεις, Κυριακή 5/2 στις 11:30 και στις 15:00μ, Σάββατο 11/2 στις 17:00 και Κυριακή 12/2 στις 11:30.

Μια  φαντασμαγορική θεατρική παράσταση με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, μαγικές χορογραφίες, ακροβατικά show και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν. Ο Τριγωνοψαρούλης, το διαφορετικό κίτρινο ψάρι που έχει καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος Έλληνας λογοτεχνικός ήρωας κλείνει τα 25 και γίνεται Musical!

 

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος γράφει την ιστορία του Τριγωνοψαρούλη από την αρχή και μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο του βυθού. Στον ύφαλο της Αουρέλια έχει ξεσπάσει πανθαλάσσιος πόλεμος. Θα καταφέρει ο αγαπημένος μας Τριγωνοψαρούλης παρέα με τους φίλους του, την κυρία Σουπιά τον Αστερία και τη Γλώσσα να νικήσουν για ακόμη μια φορά τον Αχινό σε έναν μεγάλο τελικό ψαρόσφαιρου; Τι στάση θα κρατήσει ο  Μεγάλος Καρχαρίας;

Συντελεστές

Κείμενο – Στίχοι: Βαγγέλης Ηλιόπουλος

Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωσταντοπούλου

Μουσική: Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ

Σκηνικά: Λία Ασβεστά

Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου

Χορογραφίες: Σμαρώ Κεπατσόγλου

Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλλης

Ενορχήστρωση: Χάρης Γκατζόφλιας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Σισμανίδου

Artwork: Σάκης Παπαγιάννης

Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά – Kolossaion Productions

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Ηλίας Καπούλας, Γιάννα Λαπέα, Χρήστος Ντόβας, Ειρήνη Ντουλάκη, Νίκος Χρηστίδης, μαζί τους οι performers – ακροβάτες: Γιώργος Παπαδόπουλος & Σμαρώ Κεπατσόγλου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ ΚΟΘ για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας-Ελάτε να συγκριθούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ