Ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο

Ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα η προεκλογική εκστρατεία των 14 υποψηφίων που διεκδικούν το χρίσμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αύριο Σάββατο παραμονή των εκλογών, καθώς και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του πρώτου γύρου για την εκλογή του νέου ΠτΔ στην Κύπρο, απαγορεύεται η μετάδοση, διαφήμιση ή δημοσίευση οποιασδήποτε είδησης ή ανακοίνωσης που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τις εκλογές. Επίσης απαγορεύονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις, η ρίψη φυλλαδίων, η ανάρτηση πανό ή η αναγραφή συνθημάτων σχετικά με τις εκλογές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Εκλογών και Αστυνομίας Κύπρου, η τελετή ανακήρυξης του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στη Λευκωσία, το βράδυ της Κυριακής 5 του μηνός ή την επόμενη Κυριακή 12 του μηνός , στην περίπτωση που υπάρξει επαναληπτική εκλογή.

Η ακριβής ώρα της ανακήρυξης θα ανακοινωθεί από τον Γενικό Έφορο Εκλογών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔίκη Χρυσής Αυγής: Βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα έχει διατάξει για σήμερα το δικαστήριο
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia» από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ