Παναγιώτης Δουδωνής: «Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται εκτός εαυτού. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει μία εντελώς διαφορετική λογική»

O Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, σημείωσε για το θάνατο των δύο ηρωικών πιλότων του μαχητικού Phantom: «Είμαστε συντετριμμένοι για τον θάνατο των δύο παιδιών μας. Για μας, για ολόκληρο τον ελληνικό λαό είναι ήρωες».

Ο Παναγιώτης Δουδωνής σχολίασε το επεισόδιο ανάμεσα στη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, ξεκαθαρίζοντας: «Θεωρώ ότι το να πάρεις ένα χαρτί από το χέρι του συνομιλητή σου είναι άσκηση βίας. Από νομικής πλευράς συνιστά άσκηση βίας. Πρέπει να επισημάνουμε ότι κανενός είδους βία δεν είναι επιτρεπτή στην πολιτική συζήτηση. Όλα αυτά είναι συμπτώματα μίας πολιτικής σύγκρουσης, η οποία έχει ξεφύγει εκτός ορίων. Έχουμε φύγει από την τοξικότητα και βλέπουμε έναν αφιονισμένο πολιτικό διάλογο. Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να βρίσκονται εκτός εαυτού. Εμείς θέλουμε να διαφέρουμε από αυτό. Έχουμε μία άλλη λογική».

Σχετικά με την αποχή του ΣΥΡΙΖΑ από τις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε: «Ποιος ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία; Ο ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε πρόταση μομφής δίνοντας την ευκαιρία στην Κυβέρνηση να παριστάνει την αρραγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Είναι εκείνος που τώρα αποχωρεί από τις ψηφοφορίες και πριν λίγες μέρες είχε επίσης αποχωρήσει από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓια τον ρόλο των σχολικών Βιβλιοθηκών μίλησε ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ
Επόμενο άρθρο“Πανόραμα” του πρωτογενούς τομέα η φετινή Zootechnia – Εντυπωσιάζουν οι τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου – “Μαγνήτισαν” επισκέπτες και κατοίκους τα άλογα από το Σαλόνι Αλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ