Σπανός: «Αστείες οι εκδοχές της ΑΕΚ, για να πάρει το ματς στα χαρτιά»

Λίγη ώρα μετά την οριστική αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και στην ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, εμφανώς εκνευρισμένος με τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής, με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης τόνισε πως είναι αστείο για κάποιες μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, να μην θέλουν ν΄ αγωνίζονται για τέτοιους λόγους και να διεκδικούν τα ματς στα χαρτιά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επισήμανς ότι «η ΑΕΚ έψαξε για αστείες εκδοχές», συμπλήρωσε πως «για την τύχη του ματς θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής», ενώ υποστήριξε ότι «η ΠΑΕ εναντιώθηκε στην ένσταση της ΑΕΚ, με τη νομική υπηρεσία να αξιολογεί τα δεδομένα και θα παρουσιάσει τη δική της εκδοχή.»

Για τη ματαίωση του αγώνα είπε: «Είναι λυπηρό. Έχουμε φτάσει στο 2023 και να κρίνονται τα παιχνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου με αστεία επιχειρήματα. Η ομάδα της ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση γιατί το ένα δοκάρι είχε διαφορά κάποιων πόντων από τις κανονικές διαστάσεις. Φέτος έγιναν 15 παιχνίδια, καμία αντίπαλη ομάδα δεν έθεσε τέτοια ένσταση.

Ο διαιτητής ειδοποίησε στην αρχή ότι υπήρχε διαφορά. Εμείς κάναμε τεχνική εργασία για να κατεβάσουμε τη διαφορά στο ελάχιστο. Οι άνθρωποί μας μου είπαν, γιατί εγώ δεν μπορούσα να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο, ότι το ύψος ήταν στις κανονικές διαστάσεις σε 3-4 τέσσερα σημεία και σε ένα άλλο υπήρχε διαφορά δύο πόντων.

Το σημερινό που έγινε στον Ατρόμητο, μια ομάδα με ιστορία που έχει παίξει Ευρώπη και έχει φιλοξενήσει εφέτος 15 αγώνες, είναι αστείος ο λόγος. Μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να μην έρχεται να παίξει το παιχνίδι και να ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά.»

Για το τι θα γίνει στη συνέχεια: «Η νομική υπηρεσία επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία. Εμείς αντικρούσαμε την ένσταση με τα στοιχεία και τα επιχειρήματά μας. Ζητάμε τη θέση της Super League, της ΕΠΟ και το υφυπουργείο Αθλητισμού για το συγκεκριμένο θέμα.

Αν θέλουν το ποδόσφαιρο να παίζεται σωστά στους αγωνιστικούς χώρους και να μην παίζεται εκτός αυτών και να ψάχνουν μεγάλες ομάδες να κερδίζουν με πρακτικές παρελθόντων ετών.»

Για το αν θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής: «Ναι, αυτός θα το αποφασίσει.»

Για το αν ενημερώθηκε από το διαιτητή για όσα έγιναν: «Λυπάμαι, οι Έλληνες διαιτητές είναι φοβικοί. Ο Μανούχος έψαξε διάφορους τρόπους να βρει αν υπήρχε μια μικρή ανωμαλία.

Λες και σε όλα τα γήπεδα που έχει παίξει ήταν άψογα. Μας εισηγήθηκε να διορθώσουμε τα πράγματα. Το γήπεδο διορθώθηκε, το ματς έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά.»


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟ Πασχαλάκης του χάρισε το βαθμό
Επόμενο άρθροΆρης: Πολύ κοντά στον Χριστοδουλόπουλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ