«Θέλουμε να δώσουμε στη Θεσσαλονίκη το μέλλον που της αξίζει»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι από καιρό ήδη έτοιμος για την εκλογική αναμέτρηση του 2023. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου τον λόγο θα πρέπει να λάβει ο ελληνικός λαός και αυτός να αποφασίσει για την πορεία διακυβέρνησης της χώρας από εδώ και στο εξής», διεμήνυσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο στόχος για τις επικείμενες εκλογές δεν είναι τίποτε άλλο παρά η καθαρή νίκη, ούτως ώστε, ως πρώτο κόμμα, την επόμενη ημέρα να σχηματιστεί μια προοδευτική κυβέρνηση που θα δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας».

«Δεν μπορεί η χώρα να παραμένει εγκλωβισμένη σε ένα σύστημα εξουσίας, που αφήνει έρμαιο στη φτωχοποίηση εκατομμύρια πολίτες, δεν στηρίζει το σύστημα υγείας και επιτρέπει την παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών και αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κατηφόρα Μητσοτάκη», τόνισε η ίδια.

Απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΔ, η Πόπη Τσαπανίδου είπε: «Αν κάτι δεν είναι ρεαλιστικό για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κόσμος βλέπει το εισόδημά του να εξαφανίζεται με την πρώτη επίσκεψη του μήνα στο super market. Το πρόγραμμα Μητσοτάκη είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο μόνο για τα καρτέλ της ενέργειας που έχουν θησαυρίσει από την έναρξη του πολέμου».

 

Η εκπρόσωπος Τύπου αναφέρθηκε και στην αυριανή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: «Όπως γνωρίζετε είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και πονάω αυτή την πόλη, καθώς είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Το οφείλουμε στον κόσμο της, το οφείλουμε στην ιστορία της και στο μέλλον της. Η υποτίμηση της πόλης από τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του δεν έχει προηγούμενο. Μία σειρά από έργα, με βασικό το μετρό της Θεσσαλονίκης που θα έπρεπε ήδη να είχε παραδοθεί, πήγαν πίσω αποδιοργανώνοντας τη ζωή της πόλης. Οι Θεσσαλονικείς θα ακούσουν αύριο ένα σχέδιο επανεκκίνησης της πόλης με κοινωνικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, που θα αφήσει πίσω τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια που την πλήγωσαν βαθιά. Ένα σχέδιο που θα δώσει ξανά στη Θεσσαλονίκη το μέλλον που της αξίζει».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓ. Γεωργαντάς: Τους αγρότες τους στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πρέπει να στηριχτεί πραγματικά ο πρωτογενής τομέας
Επόμενο άρθροΔήλωση Νίκου Φίλη: Χαρείτε τον χιονιά – κλείστε τις οθόνες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ