Σήμερα τα πρωτα ραντεβού των ημιτελικών

Το Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου διεξάγονται και οι δύο πρώτες αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αν στο ένα ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, στο άλλο προμηνύονται συγκλονιστικές μάχες με έπαθλο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στην… σκιά της μη διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα της Super League, αλλά και στα απόνερα της «λευκής» ισοπαλίας που απέσπασε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, «κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» τίθενται αντιμέτωποι στην OPAP Arena. Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, όμως, δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες αυτή τη φορά, αφού και ξεκούραστη είναι και ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει. Από την άλλη, ο Μίτσελ Γκονζάλεθ θα χρειαστεί να αποφασίσει ποιους θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα και ποιους θα ξεκουράσει σε σχέση με το Κυριακάτικο ντέρμπι, με τη διαχείριση του ρόστερ να είναι κομβικής σημασίας για τις δυο ομάδες σ’ αυτό το σημείο που έχει φτάσει η σεζόν.

Το άλλο ζευγάρι έχει φαβορί τον ΠΑΟΚ, όσο κι αν λέμε πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Η Λαμία έχει δικαίωμα στην ελπίδα, ωστόσο η… καρέκλα του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική της ηγεσία τρίζει, έπειτα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έφεραν το σύλλογο από τη Φθιώτιδα στην  τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένουν στο κυνήγι του πρωταθλήματος, ωστόσο η διεκδίκηση του Κυπέλλου φαντάζει αρκετά πιο εύκολη υπόθεση στην παρούσα φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ως εξής:


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

18:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΟΚ

20:30 «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά», ΑΕΚ – Ολυμπιακός


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Ο καημός του κ. Μητσοτάκη δεν είναι να αποκλείσει τους ναζί, αλλά να πάρει τις ψήφους των ακροδεξιών
Επόμενο άρθροΜια νικήτρια Ουκρανία θα γίνει μέλος της ΕΕ, δήλωσε ο Ζελένσκι στη Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ