Απεργιακές συγκεντρώσεις από δασκάλους και καθηγητές, κατά της αξιολόγησης

Με συλλαλητήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, «απαντούν» ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στην υλοποίηση της αξιολόγησης εκπαιδευτικών, που έχει δρομολογηθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις των δασκάλων και των καθηγητών έχουν εξαγγείλει εικοσιτετράωρη απεργία για σήμερα, Τετάρτη, υποστηρίζοντας ότι «η στόχευση του Υπουργείου είναι να καθυποτάξει τους εκπαιδευτικούς μέσω της ατομικής αξιολόγησης, προκειμένου να αποδεχτούν ένα σχολείο το οποίο διαχρονικά υποβαθμίζεται για την πλειοψηφία των παιδιών που προέρχονται από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα, που βάζει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια σε όσα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους».

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για τις 10:30 στα Προπύλαια στο κέντρο της Αθήνας και στις 11:00 στο ‘Αγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση του υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Μέγαρο Μουσικής: Οι άνθρωποι πίσω από το gov.gr στα τρία χρόνια λειτουργίας του
Επόμενο άρθροΣτο Ευρωκοινοβούλιο θα μιλήσει σήμερα ο Ν. Ανδρουλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ