Ημερίδα για το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς

«Σχεδιάσαμε και θα υλοποιήσουμε το νέο ΕΣΠΑ αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής και απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας», επισήμανε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην ημερίδα για το ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα εμπόδια που συναντήσαμε, απαντήσαμε με ακόμα περισσότερη δουλειά, έχοντας σταθερά το βλέμμα μας στους στόχους κι όχι στα προβλήματα, στις λύσεις κι όχι στις δικαιολογίες».

Παρουσίασε τα έργα που υλοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς, με πόρους του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι παραδόθηκε η νέα είσοδος Κιλκίς, ενώ έχει ολοκληρωθεί το 60% των έργων στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη – Κιλκίς – Δοϊράνη, στο τμήμα από τον κόμβο Ασσήρου έως τη Νέα Σάντα.

Ειδική αναφορά έκανε στο οδικό τμήμα κόμβος Ασσήρου – Νέα Σάντα, τονίζοντας, ότι η έχει καθυστερήσει σημαντικά η ολοκλήρωσή με ευθύνη της αναδόχου εταιρίας και η Περιφέρεια συνεχίζει τις προσπάθειες να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που δίνει ο νόμος.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝα μην αμφισβητηθεί η εθνική συνεννόηση στην άσκηση της εξωτερικής μας πολιτικής
Επόμενο άρθροΣυζήτηση του γραμματέα του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη με πολίτες στη Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ