Η ΕΠΕΤΑΔ έκοψε τη πίτα της.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και αναμονής ωραίων εξελίξεων έκοψε την πίτα της η Ένωση Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων(ΕΠΕΤΑΔ). Οι νέες τεχνολογίες έδωσαν τη δυνατότητα σε πολλά μέλη ανά το κόσμο, μέσω Skype, να χαρούν την ωραία συνάντηση. Η πρόεδρος-καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Τέσσα Δουλκέρη ευχήθηκε σε όλους το 2023 να είναι μια παραγωγική χρονιά, με πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Έκανε ένα απολογισμό των δράσεων της ΕΠΕΤΑΔ για το 2022 και αναφέρθηκε στο όραμα της για τη στήριξη των μικρών νησιών. Οι αυτοδιοικητικοί και οι συμπολίτες μας στα νησιά επιθυμούν την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων,μέσω του ταμείου ανάκαμψης, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ποιοτικότερο τουρισμό και να απευθυνθούμε στις ξένες αγορές με πιο σύγχρονο και ελκυστικότερο πρόσωπο, κατέληξε η κα Δουλκέρη.

Ο τουρισμός και ο πολιτισμός απογειώνουν την Ελλάδα. Τα επιστημονικά συγγράμματα κάθε συμποσίου είναι στη διάθεση των δημάρχων για την τεχνοκρατική υποστήριξη τους.

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Το σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη του 2030 αποβλέπει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης»
Επόμενο άρθρο«Έργα και δράσεις ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη του 2030»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Η ΕΠΕΤΑΔ έκοψε τη πίτα της. Η ΕΠΕΤΑΔ έκοψε την πίτα της Η Ένωση Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων έκοψε την πίτα της […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ