Δήλωση Κ. Αχ. Καραμανλή για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές

«Με πολύ μεγάλη συγκίνηση έμαθα την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Είναι ο μακροβιότερος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε πρωθυπουργός για πεντέμισι χρόνια και ο αρχηγός που συνέδεσε απόλυτα τη δική του πορεία με το εθνικό και το πατριωτικό συμφέρον», αναφέρει, σε γραπτή δήλωσή του, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του πρώην πρωθυπουργού.

«Κλείνει, λοιπόν, μια μεγάλη κοινοβουλευτική διαδρομή. Η Νέα Δημοκρατία πάει σε εκλογές ενωμένη όσο ποτέ, με βάση τις αρχές και τις παρακαταθήκες του ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η παράταξή μας παραμένει ζωντανή, παραμένει όρθια. Διότι παραμένει πιστή στις αρχές της, χωρίς να παύει να διευρύνεται και να ανανεώνεται πάντα», προσθέτει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜπετόβεν – Κοντσέρτο σε εκδοχή δωματίου
Επόμενο άρθροΚ. Ζέρβας: Οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του 2,5 ετών κοριτσιού θα διερευνηθούν σε βάθος – Όταν χάνεται η ζωή ενός παιδιού, καμία μέρα δεν μπορεί να είναι όπως η προηγούμενη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ