Ανώτατη διάκριση για την Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας του ΤΕΠΑΚ στον 12ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

«TOP CLASS TROPHY – SCHOOL OF THE YEAR 2023»

Οι φοιτητές και φοιτήτριες της Ακαδημίας Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) έλαβαν μέρος στο «12ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης» και ξεχώρισαν με το ήθος τους, τον επαγγελματισμό και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές και φοιτήτριες της Ακαδημίας έλαβαν μέρος και βραβευτήκαν με μετάλλια στις ακόλουθες κατηγορίες:

Fresh Pasta – Silver Medal – με τη φοιτήτρια Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου με την ψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία (στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχει Gold Medal)

Poultry – Silver Medal – με τη φοιτήτρια Μαρίνα Βουζούνη με την ψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία (στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχει Gold Medal)

Risotto – Silver Medal – με τη φοιτήτρια Θεογνωσία Δημητρίου

Sustainable Seafood – Seabass – Fish from Greece – Silver Medal – με τον φοιτητή Παναγιώτη Κυριάκου

Lamb – Silver Medal – με τον φοιτητή Παναγιώτη Κυριάκου

Restaurant dessert – Silver Medal – με τον φοιτητή Αχιλλέα Οικονόμου

Restaurant dessert – Bronze Medal – με τον φοιτητή Παναγιώτη Παναγιώτου

Young Pastry Chef – Silver Medal – με τον φοιτητή Αχιλλέα Οικονόμου

Young Pastry Chef – Bronze Medal – με τον φοιτητή Παναγιώτη Παναγιώτου

Επιστέγασμα της επιτυχούς συμμέτοχης στον διαγωνισμό αποτέλεσε η βράβευση της Ακαδημίας με την ανώτατη διάκριση «School of the Year 2023». Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην κατάκτηση Gold Medal από την ομάδα του Grand Prix των φοιτητριών της Ακαδημίας, Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου, Θεογνωσίας Δημητρίου και Μαρίνας Βουζούνη.

Ο 12ος Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από τις 17-20 Φεβρουαρίου 2023, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, και στηρίζεται από τους WACS (World Association of Cooks Societies).

Σ’ αυτόν συμμετείχαν περισσότεροι από 400 επαγγελματίες, φοιτητές/τριες και μαθητές/τριες από σχολεία, κολλέγια, πανεπιστήμια αλλά και επαγγελματικές ομάδες από χώρες της Νοτίου Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου της Κύπρου, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Τουρκίας.

Την κρίση των διαγωνιζομένων ανέλαβαν παγκοσμίου φήμης κριτές προερχόμενοι από χώρες όπως Αμερική, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Σουηδία, Τουρκία, Ελλάδα, Αίγυπτο, Τουρκία, Σρι Λάνκα, Ταιβάν και Κύπρο.

Την ομάδα εκπαίδευσαν, προετοίμασαν και συνόδευσαν η κα. Χριστίνα Γεωργιάδη (ΕΕΠ) και οι κκ. Αγαθοκλής Χρίστου και Βλαδίμηρος Βλαδιμήρου (ΕΕ).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Βλέποντας το έργο μας θα μας εμπιστευτούν και αυτοί που δεν ήταν υποστηρικτές της ΝΔ
Επόμενο άρθροΟικονόμου: Κόλαφος για Τσίπρα η απόφαση για Παππά – Θα τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ