Δ. Μάντζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος από την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου

Αυστηρά σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής την απόφαση καταδίκης του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ από το Ειδικό δικαστήριο για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Μάντζος σε δήλωσή του ανέφερε ότι “υπάρχουν δικασταί εις Αθήνας” και πρόσθεσε πως η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες.

Ο Δ. Μάντζος συμπλήρωσε: “Ο ομόφωνα καταδικασμένος Νίκος Παππάς είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε. Αναρωτιόμαστε: Τι θα πει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα βγάλει άραγε ανακοίνωση όπως έκανε προ ημερών πανηγυρίζοντας για την εισαγγελική πρόταση, μιας και παγίως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τη Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές; Ή θα παραδεχτεί και σήμερα “ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕιδικό Δικαστήριο: Ομόφωνα ένοχοι οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Καλογρίτσας
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου αντίθετη με την εισήγηση της εισαγγελίας και την αλήθεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ