Προγράμματα Ευεξίας – Το σώμα σας έχει τη σωστή διατροφική ισορροπία;

Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε μόλις 15 λεπτά μέσω της δικής σας Εξατομικευμένης Έκθεσης Διατροφής για την Βελτιστοποίηση της Ευεξίας. Ήρθε η στιγμή να ξεκλειδώσετε το επιγενετικό δυναμικό σας και να επιτύχετε τη βέλτιστη ευεξία!

 

Η σύγχρονη ζωή έχει πολλές κοινές επιρροές που μπορούν να επηρεάσουν την ευεξία του σώματος . Σ’ αυτές περιλαμβάνονται τα τρόφιμα που καταναλώνονται και τα θρεπτικά συστατικά που απορροφώνται από τον οργανισμό.

Τα τρόφιμα, τα θρεπτικά συστατικά τους μαζί με τις περιβαλλοντικές επιρροές στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα αποτελούν το επιγενετικό δυναμικό των ανθρώπων.

Η χαρτογράφηση του επιγενετικού δυναμικού έχει τη δυνατότητα να μας απαλλάξει από τους γενετικούς περιορισμούς και να ανοίξει νέες δυνατότητες ευεξίας.

Τα μαλλιά είναι ένας καταπληκτικός σχεδόν άφθαρτος, βιο-δείκτης που μεταφέρει πολλές προσωπικές πληροφορίες σε ένα κβαντικό επιγενετικό επίπεδο. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω της τρίχας επεξεργάζονται ψηφιακά και αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο internet στο κέντρο τεχνολογίας μας στο Αμβούργο της Γερμανίας. Εκεί συστήματα υπερ-ηλεκτρονικών υπολογιστών καταγράφουν τη συνάφεια των επιγενετικών πληροφοριών.

Στην ORACON IKE (Κ.Ντηλ 21, Θεσσαλονίκη, 2310233231-6973790300 για επαγγελματίες, 2310230500-6943095835 για το κοινό),μπορείτε να δείτε το δικό σας επιγενετικο προφίλ!Στο report αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότεροι από 800 βασικοί δείκτες ευεξίας οι οποίοι χαρτογραφούνται και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των διαγραμμάτων και των πινάκων που αποτελούν την πλήρη έκθεση των 90 ημερών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕπιδότηση ακρίβειας και πλάτη στα υπερκέρδη η σταθερή επιλογή Μητσοτάκη στο ρεύμα
Επόμενο άρθροΠροϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,773 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ