Φύλακας- άγγελος έγινε ένα 8χρονο αγόρι για την μητέρα του

astynomia

Φύλακας άγγελος έγινε ένα αγόρι για την μητέρα του. Το 8χρονο αγόρι διατηρώντας την ψυχραιμία του ειδοποίησε την Άμεση Δράση(100) γύρω στις πέντε το απόγευμα, όταν η μητέρα του λιποθύμησε, λίγο μετά, αφού σταμάτησε το όχημα στο οποίο βρισκόταν μαζί της.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος της γέφυρας Αξιού, στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας και το παιδί κατάφερε να περιγράψει το σημείο στο οποίο βρισκόταν. Στην περιοχή κατέφθασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ” συνοδεία δικυκλιστών της αστυνομίας και ‘οπως έφινε γνωστό από το νοσοκομείο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της. Το παιδί παρέλαβε ο πατέρας του, που ειδοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟ πρωθυπουργός μεταβαίνει στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης για Κυπριακό: Η Eυρωπαϊκή Ένωση πρέπει να παίξει στρατηγικό ρόλο θεσμικά στις διαπραγματεύσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ