Το ΚΘΒΕ ακυρώνει τις παραστάσεις του λόγω εθνικού πένθους

Ακυρώνονται από σήμερα και έως τις 3 Μαρτίου όλες οι παραστάσεις στις σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΘΒΕ αναφέρει: «Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στη σφοδρή σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στην περιοχή των Τεμπών ακυρώνει όλες τις παραστάσεις στις σκηνές του από την 1η έως και τις 3 Μαρτίου.

Μεσίστιες θα κυματίζουν και οι σημαίες στους χώρους του ΚΘΒΕ, για τον χαμό των δεκάδων συμπολιτών μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Καλλιτεχνική Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του ΚΘΒΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠορεία στη Θεσσαλονίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη
Επόμενο άρθροΒραβεύτηκαν διασώστες της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ για τη συνδρομή τους σε Τουρκία και Τέμπη – Κ. Ζέρβας: «Στο πρόσωπό σας βλέπουμε την Ελλάδα της προσφοράς, της αλληλεγγύης, του καθήκοντος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ