Το ΤΕΠΑΚ στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου: «Εκπαίδευση και Καριέρα 2023»

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) θα συμμετάσχει, με δικό του περίπτερο, στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2023», η οποία θα διεξαχθεί στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης(περίπτερο 6), στη Λευκωσία, από την Παρασκευή,  3 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή, 5 Μαρτίου.

Σκοπός της Έκθεσης είναι να προσφέρει την ευκαιρία ενημέρωσης σε θέματα σπουδών στην Ανώτερη Εκπαίδευση, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επιλογών, υποτροφιών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Το περίπτερο του ΤΕΠΑΚ θα στελεχώνεται από μέλη τουδιοικητικού και ακαδημαικού προσωπικού, τα οποία θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο και για όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ.  

Η Τελετή Έναρξης θα γίνει την Παρασκευή, 3 Μαρτίου στις 4μμ και την έκθεση θα χαιρετήσει η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης:

• Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 | 08:30 – 14:00 και 16:00 – 20:00

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 | 15:00 – 20:00

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 | 15:00 – 20:00

Οι επισκέψεις μαθητών έχουν προγραμματιστεί από τοΥπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας για τηνΠαρασκευή 3 Μαρτίου 2023 από τις 8:30 – 13:30.

Την έκθεση διοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας , Αθλητισμούκαι Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτώνκαι Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ).

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια Μπάιντεν στην Ελλάδα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Επόμενο άρθροΕκδήλωση της Αχεπα για την αγορά θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών για την Πάφο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ