Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος επιζών του πρώτου βαγονιού

Αποσωληνώθηκε νωρίτερα την Τρίτη (7/3) και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, σε σταθερή κατάσταση ο 20χρονος επιζών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 20χρονος ο 20χρονος ΓεράσιμοςΙάσων Γεωργιάδης, ο οποίος φέρει εγκαύματα έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματός του, υποβλήθηκε σε χειρουργείο την Παρασκευή 3 Μαρτίου από πλαστικούς χειρουργούς.

Ο νεαρός, μετά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και έτσι γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Κατά την πτώση του στο έδαφος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία,

Την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν με άλλους φοιτητές στο βαγόνι – κυλικείο, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠ. Τσαπανίδου: Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να σταματήσει η κυβέρνηση να προσβάλλει τη μνήμη 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα;
Επόμενο άρθροΆ. Σκέρτσος: Η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου θα γίνει με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ