Η τραγωδία του κυνισμού με κοινοβούλια παρωδία Αθηνών/Λευκωσίας

της Φανούλας Αργυρού


Ένας φίλος από την Αθήνα που διάβασε τα άρθρα μου για το «Πόρισμα» της περιβόητης Επιτροπής Μαρίνου Σιζόπουλου, της Βουλής της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων, για την αναξιοπιστία που το χαρακτηρίζει με τον Σιζόπουλο να κτίζει «την υπόθεσή» του με ένα αποδεδειγμένα πλαστό έγγραφο, και να μην ευαισθητοποιείται κανείς, σύγκρινε την αναξιοπιστία του «Πορίσματος» με τα συμβαίνοντα στην Αθήνα.

Το πρώτο παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του πρώην Έλληνα Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, (παραιτήθηκε με την τραγωδία των τραίνων στα Τέμπη) διαβεβαιώνοντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 20 Φεβρουαρίου 2023, ότι τα ελληνικά τραίνα είναι ασφαλή! Ενώ γνώριζε την επικίνδυνη κατάσταση…

https://www.youtube.com/watch?v=yfEGjwC1SEY δηλώσεις Κ. Καραμανλή

Το άλλο παράδειγμα είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, άλλος Έλληνας Υπουργός, που ουσιαστικά υποστήριξε και υπερασπίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αθήνα, την παραπλάνηση του ελληνικού κοινοβουλίου από τον κ. Καραμανλή. Τις δηλώσεις του πρόβαλε και το Sigmalive στις 8.3.2023 με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς». Έγραψε μεταξύ άλλων το Sigmalive:

«…Για να ακολουθήσει το αποκορύφωμα του κυνισμού: «Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ναι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει αύριο άνθρωπος στα τρένα». Και επέμεινε σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να δικαιολογήσει την τοποθέτηση του απερχόμενου υπουργού: «Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι, αν βγει να πει ότι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα, αύριο τα τρένα δεν θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα».

https://www.sigmalive.com/news/greece/1075727/an-elege-o-karamanlis-oti-yparxei-sta-trena-den-tha-empaine-kaneis

Τι τραγική κατάντια ο Ελληνισμός, με κοινοβούλια παρωδία…


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη της Πρέσβεως της Νότιας Αφρικής, Beryl Rose Sisulu στην ΟΛΘ Α.Ε.
Επόμενο άρθρο«Ξεριζωμοί, 1922-2022. Μαρτυρίες μέσα από την Τέχνη» Έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ