ΣΥΡΙΖΑ: Έπειτα από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε “επιτελικό κράτος” και “αριστεία”, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία», συμπληρώνει.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Διεθνοποιώντας το Ναυτιλιακό Κέντρο του Πειραιά – Η ζωτική κινητήρια δύναμη στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού»
Επόμενο άρθρο«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης που φέρει για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ