Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει τις εθελοντικές ομάδες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου παρουσία του Διευθυντή της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Π.Κ.Μ. κ. Μπάμπη Στεργιάδη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Μαρίας Καραμήτρου, παρέδωσε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , 27  γεννήτριες και 27 αντλίες, στους εκπροσώπους του δικτύου εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας  της Μ.Ε Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί μέρος της προσπάθειας ενίσχυσης και θωράκισης των Εθελοντικών Ομάδων που είναι πιστοποιημένες από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου αφού εξήρε το έργο των εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας, δήλωσε πως ούσα η ίδια εθελόντρια στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, γνωρίζει πολύ καλά πως ο καλός εθελοντής είναι ο εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος εθελοντής. «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φροντίζει και για τα δύο.

Οι εθελοντικές ομάδες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής προσπάθειάς μας για τη θωράκιση του τόπου μας και την προστασία των πολιτών από φυσικές καταστροφές».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Την ώρα της μεγάλης οδύνης και του πόνου ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ξεκινήσει την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας
Επόμενο άρθροΓ. Γεραπετρίτης: Συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων – Σήμερα συστήνεται επιτροπή εμπειρογνωμώνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ