Παρέα στα ερτζιανά με την Μαρία Δουρουδή

Η Μαρία Δουρουδή δημοσιογράφος του Ομίλου ΣΚΑΙ, γράφει στο SPEAKNEWS για την εκπομπή της στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3

Μου αρέσουν πολύ οι παρέες….οι παρέες με φίλους παιδικούς, οι παρέες με φίλους από την ενήλικη ζωή, οι παρέες με συναδέλφους, οι αυθόρμητες παρέες, οι μικρές και οι μεγάλες παρέες!

Οι ωραίες παρέες δημιουργούν τις πιο δυνατές αναμνήσεις….οι ωραίες παρέες κάνουν τα πιο λυτρωτικά γέλια. Οι ωραίες παρέες γράφουν ιστορία.

Η «Παρέα» στο ραδιόφωνο είναι αυτή που μου δίνει την μεγαλύτερη χαρά και προσωπική ισορροπία εδώ και τρία χρόνια στην συχνότητα του ΣΚΑΙ 100,3 κάθε Σαββατοκύριακο 15.00 με 17.00

Γιατί μπορεί να σκέφτεται κανείς, πώς γίνεται να κάνεις καλή Παρέα και να είσαι μόνος σου στον ραδιοθάλαμο του ΣΚΑΙ 100,3;

Και όμως ούτε εγώ περίμενα ότι θα υπήρχε αυτή η διάδραση με τους ακροατές και τις ακροάτριες και θα γινόμασταν μια τόσο καλή «Παρέα».

Μπορεί να είσαι μόνος μπροστά σε ένα μικρόφωνο, όμως πραγματικά νιώθεις μέλος μιας μεγάλης Παρέας που σε ακούει, συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί σου, γελάει, ανεβάζει τον ήχο γιατί του αρέσει το μουσικό κομμάτι που παίζει, στέλνει μήνυμα να ρωτήσει τον τίτλο του κομματιού, στέλνει ερώτηση στον γιατρό που έχεις καλεσμένο, συγκινείται με μια ιστορία και σου στέλνει ένα μπράβο, σε διορθώνει σε ένα συντακτικό λάθος και καλά κάνει, σου ζητά και άλλες τέτοιες συνεντεύξεις που του φτιάχνουν το Σαββατοκύριακο.

Είμαι 24 χρόνια στη δημοσιογραφία και στο ελεύθερο ρεπορτάζ και όταν πήρα την απόφαση να μπω και στο χώρο του ραδιοφώνου το έκανα γιατί πίστεψα πως όλη αυτή η εμπειρία με τις ιστορίες των ανθρώπων που έχω ακούσει στο ρεπορτάζ, ήρθε η ώρα να τις αποτυπώσω και στο ραδιόφωνο, με τον τρόπο που εγώ ξέρω…. Ποιος είναι αυτός; Ακούμε τους ανθρώπους και δεν θεωρούμε τον εαυτό μας είδηση!

Έτσι λοιπόν κάθε Σαββατοκύριακο 15.00 με 17.00 βγαίνει στον αέρα του ΣΚΑΙ 100,3 η Παρέα, που τόσο έχω αγαπήσει και την έχουν αγαπήσει και οι ακροατές. Πολιτικοί, επιστήμονες, γιατροί, οινόφιλοι, δήμαρχοι, φοιτητές από Ελλάδα και εξωτερικό, άνθρωποι που έχουν σκεφτεί και έχουν δημιουργήσει φτιάξει πολύ ωραία πράγματα, χρήσιμες πλατφόρμες, άνθρωποι που έχουν να πουν ωραίες ιστορίες, είναι ευπρόσδεκτοι.

Αυτή είναι η Παρέα….γίνε και εσύ μέλος της να γίνουμε ακόμη περισσότεροι και να περνάμε ακόμη καλύτερα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ λίμνη Κορώνεια κορυφαία απόδειξη της υποκρισίας της ΝΔ
Επόμενο άρθροΠ. Τσαπανίδου: Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση, εκτός από εξοργιστικό, είναι και ασέβεια προς τις οικογένειες των θυμάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ