Ν. Παππάς: «Η Βουλή και ο λαός δικαιούνται να ξέρουν πριν τις εκλογές πως έκαναν “φτερά” 600 εκατ. ευρώ επενδύσεις και συστήματα ασφαλείας»

«O κ. Μητσοτάκης, εχθές, σε μία ομολογία ενοχής, δήλωσε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τη σύμβαση που υπέγραψε ο υπουργός του», υπογραμμίζει, σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

«Η Βουλή και ο λαός δικαιούνται να ξέρουν πριν τις εκλογές», σημειώνει ο κ. Παππάς και προσθέτει: «Ποιες διαπραγματεύσεις έγιναν, ποιοι συμμετείχαν, ποιες επιστολές αντάλλαξαν. Πως έκαναν “φτερά” 600 εκατ. ευρώ επενδύσεις και συστήματα ασφαλείας για τα οποία οι Ιταλοί είχαν δεσμευτεί να επενδύσουν».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕπιμνημόσυνη δέηση για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του ΑΠΘ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη
Επόμενο άρθροΔ. Κουτσούμπας: Ένα μεγάλο κομμάτι των νέων μπορεί να σωθεί αν συναντηθεί με την αγωνιστική μορφή του ταξικού θυμού και τις ιδέες της κοινωνικής δημιουργίας ενός νέου κόσμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ