Αιμοδοσία εις μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών 21/03/23

Στις 21 Μαρτίου 2023, η Υπηρεσία Σπουδών, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Διεθνών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο των Φοιτητών (ΕΦΟΠΑΝ), διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών , τιμώντας την οδυνηρή απώλεια, κυρίως νέων ανθρώπων και δη φοιτητών/τριών που φοιτούσαν σε ελληνικά πανεπιστήμια. Οι φοιτητές/τριες, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό της Ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου μας, αλλά και απλοί πολίτες που διαμένουν στην πόλη και επαρχία της Πάφου, έδωσαν έμπρακτα το παρόν τους,  προσφέροντας μέσα σε λίγα λεπτά ένα τεράστιο δώρο σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ως Υπηρεσία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου που απλόχερα προσφέρθηκε να αγκαλιάσει την εν λόγω αιμοδοσία, διαθέτοντάς μας γιατρό και νοσηλευτικούς λειτουργούς, τη Δρα Μαρία Βάσσου, η οποία ήταν η ψυχή της όλης διαδικασίας, τη Διεύθυνση του πανεπιστημίου που πάντοτε είναι θετική και παρούσα σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές εκδηλώσεις αλλά κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές και τους αιμοδότες που από πολύ νωρίς έσπευσαν να συνδράμουν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Από τους βασικούς στόχους της Υπηρεσίας Σπουδών, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Διεθνών φοιτητών, είναι η ομαλή ένταξή τους στην Ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και η ενίσχυση της Φοιτητικής Ζωής με τη λειτουργία των Φοιτητικών Ομίλων, τη συμμετοχή τους σε φοιτητικά συνέδρια και σεμινάρια αλλά φυσικά και οι διάφορες κοινωνικές και πολιτισμικές δραστηριότητες στα πλαίσια πάντοτε της Δια βίου εκπαίδευσης. Μέλημα εν κατακλείδι της Υπηρεσίας, είναι η συνεχής ανάπτυξη των δεξιοτήτων των φοιτητών/τριών του ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει ακαδημαϊκή στήριξη μέσω του Ακαδημαϊκού Γραφείου Συμβουλευτικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία προοδευτική πολιτική εναλλακτική, που θα δώσει προοπτική στη νέα γενιά
Επόμενο άρθροΣτο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας βρέθηκε ο Αλ. Τσίπρας – Ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ