Στ. Καλαφάτης: «Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούμε να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά την Πατρίδα μας»

«Η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού και του εθνικού ξεσηκωμού της 25ης Μαρτίου,  στέλνει μήνυμα πίστης και εθνικής περηφάνιας. Μήνυμα ενότητας και εθνικής αυτοπεποίθησης.  Τιμούμε τους  αγωνιστές της Παλιγγενεσίας.  Τιμούμε ταυτόχρονα τους άγρυπνους φύλακες των συνόρων μας στη γη και τις θάλασσές μας. Εκείνους που με σθένος και αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί οι Έλληνες και οι  Ελληνίδες μπορούμε να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά την Πατρίδα μας.

Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Ο κ. Καλαφάτης παρέστη το πρωί στη Δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, όπου παρέστη ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. 

Αμέσως μετά, ο Υφυπουργός Εσωτερικών μετέβη στην Καλαμαριά, όπου παρακολούθησε την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην οδό Πλαστήρα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα στο ΑΠΘ: «Μένουμε σχολείο! Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία»
Επόμενο άρθροAlsvit Hipoges: Με περισσότερα από 15 χρόνια στην ελληνική αγορά του Real Estate προσφέρει μια μοναδικά απλοποιημένη διαδικασία απόκτησης ακινήτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ