Alsvit Hipoges: Με περισσότερα από 15 χρόνια στην ελληνική αγορά του Real Estate προσφέρει μια μοναδικά απλοποιημένη διαδικασία απόκτησης ακινήτων

Η Alsvit Hipoges, η πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία στην ελληνική αγορά διαχείρισης ακινήτων και μέλος του κορυφαίου διεθνούς Ομίλου Hipoges απλοποιεί σημαντικά την διαδικασία απόκτησης όλων των τύπων ακινήτων προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο A – to – Z υπηρεσιών, οι οποίες αφορούν όλο το φάσμα των απαιτούμενων ενεργειών που αφορούν των ακίνητη περιουσία, με έμπειρα στελεχωμένα τμήματα όπως εκτιμητικό τμήμα, τμήμα facility, τεχνικό τμήμα, νομικό τμήμα, κατασκευαστικό τμήμα, τμήμα πωλήσεων, τμήμα διαμεσολάβησης στεγαστικών δανείων και τμήμα διαχείρισης χαρτοφυλακίων.

Διαθέτοντας μακρόχρονη συνεργασία με αναγνωρισμένες και αξιόλογες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, η Alsvit Hipoges επισφραγίζει την παρουσία της Hipoges και στην ελληνική αγορά. Η Hipoges διαθέτει συνολικό χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 47 δις ευρώ στην διαχείριση περιουσιακών στοιχείων στις 4 χώρες δράσης της στη νότια Ευρώπη (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Ελλάδα) με περισσότερα από 1.400 εξειδικευμένα στελέχη. 

Επιπλέον, η Alsvit Hipoges βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αγοράς καθώς συνεργάζεται με περισσότερους από 400 και πλέον επαγγελματίες της αγοράς του ακινήτου όπως μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικούς, δικηγόρους και μεσίτες σε όλη την Ελλάδα, για την αποτελεσματική διαχείριση του επενδυτικού κύκλου που ξεκινά από την ορθή αποτίμηση περιουσιακών στοιχείων και την παροχή υποστήριξής πριν από την εξαγορά, έως και την πλήρη προετοιμασία και εκτέλεση της πώλησης.

Η  εκτενής εμπειρία της Hipoges ενώθηκε με την ήδη υπάρχουσα ισχυρή τεχνογνωσία και της  Alsvit, δημιουργώντας έναν κορυφαίο πάροχο, ικανό να εξυπηρετήσει τις πολύπλοκες και απαιτητικές ανάγκες της αγοράς ακινήτου, καθώς και όλων των τύπων διαχείρισης ακινήτων. H Alsvit Hipoges αποτελεί πλέον έναν ισχυρό, έμπειρο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό εταίρο για τους ιδιώτες, τις τράπεζες, τους επενδυτές και κατ’ επέκταση όλων των φορέων που παίρνουν ενεργό μέρος στην αγορά διαχείρισης και διάθεσης ακινήτων.

Μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας εύρεσης ακινήτων  της Alsvit https://portalnow.com/el/, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να αναζητήσουν αξιόλογες προτάσεις ακινήτων που αφορούν νεόδμητα, μονοκατοικίες, εμπορικούς χώρους αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Ο Νικήτας Ζήσιμος, CEO της Hipoges Hellas & Alsvit, δήλωσε σχετικά «Δραστηριοποιούμαστε σταθερά στην Ελλάδα από το 2006, δημιουργώντας αξία σε όλα τα μέρη του κτηματομεσιτικού κλάδου. Η μακρόχρονη εμπειρία των συνεργατών και στελεχών μας κάνει την Alsvit ασύγκριτη στην επίλυση των πολύπλοκων νομικών, πολεοδομικών και τεχνικών ζητημάτων για όλους τους τύπους περιουσιακών στοιχείων. Όσον αφορά στην ένωση της εταιρείας με τον επενδυτικό διεθνή κολοσσό διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Hipoges, έχω να δηλώσω ότι η Ελλάδα αποτελούσε ανέκαθεν αγορά στρατηγικής σημασίας για την Hipoges. Η μητρική εταιρεία της Alsvit  από το 2019 έως σήμερα έχει αποδείξει την σημαντική δέσμευσή της στην χώρα καθώς έχει αναπτύξει το δικό της πανελλαδικό δίκτυο τοπικών συνεργατών στον τομέα της νομικής και ακίνητης περιουσίας. Η Hipoges προσδοκά να φέρει στην ελληνική αγορά τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και λύσεις που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία σε άλλες αγορές της Νότιας Ευρώπης».

Σήμερα, το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης  της εταιρείας  περιλαμβάνει περισσότερα από 6.500 ακίνητα των πιο σημαντικών τραπεζών και επενδυτικών σχημάτων στην Ελλάδα και αφορά οικιστικά και επαγγελματικά και ακίνητα με συνολική επιφάνεια περίπου 2 εκατ. τ.μ., καθώς και οικόπεδα με συνολική επιφάνεια που υπερβαίνει τα 5,5 εκ. τ.μ.

Στο φάσμα των υπηρεσιών που δραστηριοποιείται η εταιρεία, εντάσσονται ακόμη  και πολλές επιπλέον υπηρεσίες που διευκολύνουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, όπως η επίβλεψη ή ανάληψη κατασκευαστικών έργων.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Alsvit εδώ: https://www.alsvit.com/

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα στο ΑΠΘ: «Μένουμε σχολείο! Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία»
Επόμενο άρθροΒραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες διοργανώνει στο Λαγκαδά ο Θ. Καράογλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ