Chiquita: νέα καμπάνια «Ώρα για Chiquita» που αναδεικνύει την μπανάνα ως superfood υλικό για όλα τα γεύματα της ημέρας

Στο πλαίσιο της καμπάνιας η Chiquita διοργανώνει και έναν μοναδικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα για το σπίτι

Η Chiquita λανσάρει τη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια της “Ώρα για Chiquita” και μας υπενθυμίζει πως κάθε στιγμή είναι καλή για να καταναλώσουμε μπανάνες. Η limited-edition συλλογή του εμβληματικού μπλε αυτοκόλλητου επιστρέφει ανανεωμένη με QR κωδικούς που μπορούν να σκαναριστούν και να δώσουν ιδέες για όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να καταναλωθεί το αγαπημένο μας νόστιμο και θρεπτικό φρούτο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Οι μπανάνες με τη νέα σειρά QR αυτοκόλλητων «Ώρα για Chiquita» θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, με εκατομμύρια μπανάνες Chiquita να διαθέτουν κωδικούς QR, με τους οποίους οι καταναλωτές οδηγούνται απευθείας στο website της Chiquita για να ανακαλύψουν νέες, δελεαστικές και θρεπτικές συνταγές για πρωινό, μεσημεριανά σνακ και βραδινά επιδόρπια.

Παράλληλα, από τις αρχές Μαΐου, στην ιστοσελίδα της εταιρείας τρέχει και ένα λαχταριστός διαγωνισμός για το κοινό, όπου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικές και χρήσιμες συσκευές για την κουζίνα! Με την επιστροφή των αγαπημένων συλλεκτικών αυτοκόλλητων της Chiquita είναι σίγουρο ότι οι λάτρεις της μπανάνας θα βρουν δημιουργική έμπνευση σε κάθε συνταγή που θα ετοιμάσουν!

«Καθώς ο τρόπος ζωής, οι συνήθειες και οι διατροφικές τάσεις συνεχίζουν να αλλάζουν, η Chiquita επιδιώκει με τη νέα σειρά αυτοκόλλητων να υπενθυμίσει oτι η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη και ότι η μπανάνα μπορεί να αξιοποιηθεί σε όλα τα γεύματα της ημέρας, όχι μόνο στο πρωινό. Είτε τις απολαμβάνετε νωρίτερα μέσα στην ημέρα σε smoothies, είτε τις χρησιμοποιείτε σε δημοφιλείς συνταγές όπως τα κεικ ή τα mocktails, οι μπανάνες Chiquita είναι ένας νόστιμος και απλός τρόπος για να προσθέσετε τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά σε κάθε διατροφή, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας,» δήλωσε o Marco Volpi, Global Marketing Director της Chiquita.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις νέες συνταγές της καμπάνιας «Ώρα για Chiquita»:

Σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, τραγανό μπέικον και μπανάνα Chiquita (PBBB)

Αυτός ο συνδυασμός απογειώνει την εμπειρία του σάντουιτς! Με γλυκές και αλμυρές νότες από μπανάνες Chiquita, τραγανό μπέικον και φυστικοβούτυρο, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το αγαπημένο σας!

Πρωινό με φρυγανισμένο ψωμί, μπανάνα Chiquita και αβοκάντο

Πουρές από αβοκάντο σε φρυγανισμένο ψωμί, γαρνιρισμένο με τηγανητές φέτες μπανάνας που ολοκληρώνεται με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Προσθέστε ξηρούς καρπούς και δημιουργήστε ένα πεντανόστιμο και θρεπτικό πρωινό!

Πικάντικο ντιπ με μπανάνα Chiquita

Ντιπ πουρέ μπανάνας με κόλιανδρο, μέντα, τζίντζερ και καυτερή πιπεριά. Συνοδεύει τέλεια τα τσιπς λαχανικών. Το ιδανικό σνακ για μια μεγάλη παρέα!

Mocktail κολάντα με μπανάνα Chiquita

Μη αλκοολούχα «πίνα κολάντα» με θρυμματισμένο πάγο, χυμό ανανά, μπανάνα, λάιμ, κρέμα καρύδας. Γαρνίρετε με κερασάκια και αυτό το mocktail θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Γιορτινό γουακαμόλε με μπανάνα Chiquita

Ντιπ για πάρτι με λάτιν διάθεση και μια δόση πικάντικου! Φτιάχνεται με μπανάνες Chiquita και αβοκάντο και σερβίρεται κατά προτίμηση με τσιπς τορτίγιας.

Για να μάθετε περισσότερα για την νέα καμπάνια «Ώρα για Chiquita» επισκεφθείτε το : www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο“Με δυνατό ΚΚΕ, οι εργαζόμενοι να γυρίσουν την πλάτη σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα τους”
Επόμενο άρθροΧατζηδάκης για Τσίπρα: Γκρεμίσαμε το αφήγημα της Αριστεράς ότι δήθεν μόνο εκείνη νοιάζεται για τους εργαζόμενους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ